top of page
  • Lamon Hekwerk

Wat te doen na stormschade aan uw schutting?

Bijgewerkt op: 29 apr.

Stormschade aan uw schutting: hoe u vergoeding krijgt en uw schutting snel weer in orde is.

Heeft uw schutting schade opgelopen door een storm? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een vergoeding krijgen van uw verzekeraar. Maar hoe verzamelt u bewijs van de schade? En onder welke verzekering valt de schade? In deze blogpost leest u alles wat u moet weten over stormschade aan uw schutting.


Verzamel bewijs van de schade

Het is belangrijk om bewijs te verzamelen van de schade die uw schutting heeft opgelopen. Maak foto's van de schade op datum op uw gsm en noteer de datum van de storm. Dit bewijsmateriaal is nodig om aan uw verzekeraar te laten zien en om te bewijzen dat de schade is veroorzaakt door de storm.


Controleer onder welke verzekering de schade valt

In de meeste gevallen valt stormschade onder uw inboedel- of opstalverzekering. Dit is de verzekering die schade aan uw woning en alles wat eraan vastzit dekt. Controleer uw polis om te zien of uw schutting onder deze verzekering valt. Als u niet zeker weet onder welke verzekering de schade valt, neem dan contact op met uw verzekeraar.




Meld de schade bij uw verzekeraar

Als u de schade aan uw schutting heeft gedocumenteerd en weet onder welke verzekering de schade valt, is het tijd om de schade te melden bij uw verzekeraar. Stuur de foto's van de schade mee als bewijs. Uw verzekeraar zal u vervolgens vertellen hoe u verder moet gaan.

Laat uw schutting repareren of vervangen

Als uw verzekeraar akkoord gaat met de vergoeding, kunt u uw schutting laten repareren of vervangen. Lamon Hekwerk in Sint-Truiden zorgt voor een snelle afhandeling van uw dossier en plaatst een nieuwe schutting of herstelt uw oude schutting. Het is belangrijk om snel actie te ondernemen om verdere schade te voorkomen en uw tuin weer veilig te maken.


Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Lamon Hekwerk in Sint-Truiden. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het herstellen of vervangen van uw schutting.


17 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page