top of page
  • Lamon Hekwerk

Beschermd door groen

Bijgewerkt op: 25 apr. 2023

Ieder in Tienen draagt zijn steentje bij met draadomheiningen

Buurtcontroles en whatsappgroepen met buurtbewoners duiken steeds meer op in de strijd tegen inbrekers. Deze Tiense initiatieven hebben zeker hun effect, het is vooral belangrijk om potentiële dieven af te schrikken of hun daden te bemoeilijken. Steeds meer focussen inbrekers zich op snelle klussen en hierbij komen elektrische fietsen in het vizier. Ze staan in een tuinhuis of garage en een dief hoeft je huis niet in om toch een mooie buit te hebben.

Bescherm daarom wat u lief is door het installeren van stevige draadomheiningen van Lamon Hekwerk. De eerste barrières tegen inbraken kunnen u en uw buren makkelijk zelf creëren! Elk obstakel dat een dief of inbreker moet overwinnen, ontmoedigt hem. Daarom is het belangrijk om meerdere lagen in de bescherming van uw woning aan te brengen.


draadomheiningen


Groen hekwerk voor moestuiniers of passieve tuinen


Om het nuttige aan het aangename te koppelen, tovert u deze draadomheining om tot een mooie groene wand. Permanente of tijdelijke klimplanten maken van uw hekwerk een natuurlijke bescherming! De draadomheiningen van Lamon Hekwerk uit Tienen zijn ontzettend stevig en hebben een hoge draagkracht voor wie zijn hekwerk wil laten overgroeien. Laat struiken groeien en integreer de omheining in de borders van uw tuin.

U draagt zo bij aan de biodiversiteit in Tienen! Vogeltjes nestelen zich graag in groen. Kies voor diverse planten zoals clematis, bruidssluier of wilde wingerd, waar bijen verzot op zijn. Een extra voordeel aan een begroeid draadhek is de beperking van de inkijk. Een dief heeft geen idee wat voor kostbaars, zoals een elektrische fiets of hoogwaardige tuinmachines, er allemaal in uw garage of tuinhuis aanwezig is.

Als moestuinier kunt u het hekwerk zelfs inzetten voor groenten en fruit die graag klimmen. Laat de boontjes, erwtjes en komkommers of tomaten welig tieren langs de draadhekken van Lamon Hekwerk! Liever een pluktuin voor uzelf? Kiwibes is ieders lieveling en is perfect geschikt als klimmer langs uw draadomheining in Tienen! Nuttig, veilig én groen!


Kunt u zelf niet wachten om uw tuin groener én veiliger te maken? Lamon Hekwerk uit Tienen helpt u graag verder.

23 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page