top of page
  • Lamon Hekwerk

Goede preventie met schuttingen van staalmatten en schrikdraad

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkom dat ongewenste indringers uw terrein betreden en houd wilde dieren op afstand. Door uw stuk grond goed af te bakenen met staalmatten en schrikdraad kunt u er gerust op zijn dat uw eigendom en alle levende have goed wordt beschermd tegen wilde moord- en vernielzuchtige dieren zoals wolven en everzwijnen. U moet er toch ook niet aan denken dat u de volgende morgen een grote chaos aantreft op uw perceel? Of dat uw schapen, geiten, kippen of ander vee gedood zijn door een of ander wild dier?


U doet er daarom goed aan uw veestapel te beschermen en voor goede voorzieningen te zorgen, zodat niets of niemand uw moestuin, dierenweide of terrein kan binnendringen. Door schrikdraad en een solide afrastering met staalmatten te laten installeren, bent u voortaan wilde dieren te slim af en kan uw vee ongestoord en veilig verblijven op eigen grond. Zo voorkomt u achteraf onnodige herstelwerkzaamheden en daarmee gepaard gaande kosten, om nog niet eens te spreken over het aangerichte dierenleed.

draadomheiningen

Schutting uit staalmat

Een schutting uit staalmat beschikt over vele goede eigenschappen. Ze zijn erg sterk en duurzaam. Staalmatten zijn bij uitstek geschikt om als schutting te dienen, want met een schutting van staalmatten is het mogelijk uw terrein volledig af te sluiten. Nu is er geen enkele opening meer waardoor wilde dieren of andere ongewenste beesten kunnen binnenkomen. Bovendien zijn staalmatten snel en gemakkelijk te plaatsen.

Schutting van schrikdraad

Een schutting van schrikdraad is zeer doeltreffend in het afweren van ongewenste dieren. De naam zegt het zelf af, wilde dieren worden afgeschrikt, omdat ze een stroomstootje krijgen bij de minste aanraking van de draad. Het aanbrengen van een afrastering van schrikdraad is in een mum van tijd gebeurd. Denk er wel aan dat een goed werkende stroomklok hierbij van wezenlijk belang is om de schrikdraad van nut te laten zijn.


Schutting uit staalmat of schutting van schrikdraad laten plaatsen? Laat u informeren door Lamon Hekwerk in Sint-Truiden en kom snel eens langs.


12 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page